icon-arrow-right
HomeOver onsWie zijn wij?

Wie zijn wij?

Over BKB Infra

BKB Infra is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en aanleggen van betonverhardingen. Betonnen wegen, paden en rotondes passend in de omgeving in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen, alles is mogelijk. BKB Infra maakt de omgeving langdurig aantrekkelijk.

 

 

Kennis betonverharding

BKB Infra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van betonverhardingen. Of het nu gaat om betonnen wegen, rotondes, bedrijfsverhardingen, vliegtuig- en busplatformen, fiets- en kavelpaden, barries en trottoirbanden of het aanbrengen van printbeton, wij hebben de mensen, de kennis, het materieel en de middelen in huis voor het realiseren van een juiste verharding met een zeer lange levensduur.

In afstemming met de omgeving

BKB Infra werkt vaak in een complexe omgeving waarin allerlei factoren een rol spelen, die soms tegengesteld zijn. Juist daarom vinden we het belangrijk rekening te houden met mensen en hun omgeving. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering kijken onze medewerkers of de uitvoering niet in strijd is met de omgeving van de bouwlocatie. Is er ondanks onze zorgvuldige voorbereiding toch sprake van onvoorziene overlast dan gaan wij onmiddellijk met u op zoek naar een oplossing.

 

Onderdeel KWS / VolkerWessels

BKB Infra is een landelijk opererend betonwegenbouwbedrijf, centraal gevestigd in Utrecht.

Wij zijn een onderdeel van KWS, het grond-, wegenbouwbedrijf met over het hele land verspreide lokaal opererende vestigingen. We maken deel uit van VolkerWessels, een concern dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. Door samen slimmer te bouwen kunnen we zowel groot- als kleinschalige projecten van centrale en locale overheden, maar ook van bedrijven en particuliere opdrachtgevers voorzien wij van asfalt en –betonwegen, riolering en grondwerk. Wij geven vorm aan de (openbare) ruimte rekening houdend met mens en omgeving. Het leveren van een kwalitatief hoogwaardige oplossing en een veilige uitvoering van onze werkzaamheden zit in ons DNA.

+