icon-arrow-right
HomeOver onsWie zijn wij?

Wie zijn wij?

Over BKB Infra

Gevestigd in Gouda en landelijk opererend. BKB Infra is al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en aanleggen van betonverhardingen. Betonnen wegen, paden en rotondes passend in de omgeving. In verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen, alles is mogelijk. Wij maken de omgeving graag langdurig aantrekkelijk.

 

Neem gerust een kijkje op onze productenpagina, LinkedIn of Facebook.

 

Kennis betonverharding

BKB Infra is gespecialiseerd in het aanleggen van betonverhardingen. Of het nu gaat om betonnen wegen, rotondes, bedrijfsverhardingen, vliegtuig- en busplatformen, fiets- en kavelpaden, barriers en trottoirbanden of het aanbrengen van printbeton.

 

Wij hebben de mensen, de kennis, het materieel en de middelen in huis voor het realiseren van een juiste verharding met een lange levensduur.

In afstemming met de omgeving

BKB Infra werkt vaak in een complexe omgeving, waarin allerlei factoren een rol spelen die soms tegengesteld zijn. Juist daarom vinden we het belangrijk rekening te houden met mensen en hun omgeving.

Tijdens de voorbereiding en de uitvoering kijken onze medewerkers of de uitvoering niet in strijd is met de omgeving van de bouwlocatie. Is er ondanks onze zorgvuldige voorbereiding toch sprake van onvoorziene overlast, dan gaan wij onmiddellijk met u op zoek naar een oplossing.

 

Onderdeel VolkerWessels en KWS

BKB Infra maakt deel uit van de de internationale bouwonderneming VolkerWessels en is een bedrijfsonderdeel van KWS.

 

VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten, die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

 

Bij KWS werken dagelijks gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland en het op duurzame en veilige wijze samen brengen van mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders. Door onze landelijke expertise en innovatiekracht te verenigen met onze lokale aanwezigheid en betrokkenheid, profiteert u altijd van creatief maatwerk. Wij werken veelvuldig samen met zusterbedrijven uit het concern bij de verwerving en uitvoering van multidisciplinaire projecten.

+