icon-arrow-right
HomeNieuws Slipformpaver SP15 omgebouwd tot barriermachine

Slipformpaver SP15 omgebouwd tot barriermachine

Actueel

Na de winterse buien aan het begin van dit jaar zijn we gelukkig weer volop aan het werk.

Twee ploegen

Om de vertraging door het winterse weer in te halen hebben we onze kleine paver SP15 omgebouwd tot barriermachine. Hierdoor gaan we met twee ploegen onze specialiteit uitvoeren, namelijk betonnen barriers in het werk storten.

 

Ploeg 1 werkt met de SP25 aan het project De Groene Boog in Rotterdam, terwijl ploeg 2 met de SP15 op de ring Groningen werkt voor Combinatie Herepoort.

 

Werkzaamheden

Voor onze opdrachtgever Combinatie Herepoort wordt het een druk halfjaar, want het einde is in zicht voor de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg van Groningen. Langs de ringweg worden door BKB Infra met betonpavers betonnen barriers aangebracht. 

Vanaf heden tot en met de zomervakantie zullen we in diverse fases nog 13 kilometer in het werk gestorte barrier aanbrengen. De ring wordt op 2 september 2024 opengesteld voor het verkeer.

 

Op De Groene Boog wordt in opdracht van Rijkswaterstaat de A16 Rotterdam aangelegd, de nieuwe verbinding tussen de A16 bij het Terbregseplein en de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. De 11 kilometer lange rijksweg verbetert de bereikbaarheid en leefbaarheid in het noordoostelijk deel van Rotterdam, in Lansingerland en in de omliggende regio.

 

+