icon-arrow-right
HomeNieuws Man met de twee gouden rechterhanden gaat met pensioen

Man met de twee gouden rechterhanden gaat met pensioen

Actueel

Na een carrière van ruim 50 jaar is onze collega Ab van de Scheur eind december gaan genieten van zijn pensioen. Ab is ruim 50 jaar in dienst geweest bij Hendriks Precon en de laatste 15 jaar fulltime actief geweest in de werkplaats van BKB Infra.

Diverse VolkerWessels-bedrijven

Hendriks Precon is een bedrijf dat voor diverse VolkerWessels-bedrijven stalen bekisting produceert voor de realisatie van kunstwerken in beton. In 2007 is Ab door Bruil Infra ingehuurd om alle metaalbewerkingen aan de betonmachines (slipformpavers met glijbekisting) uit te voeren. Met de overname van Bruil Infra in 2008 door KWS Infra verhuisde Ab mee naar het nieuw opgerichte BKB Infra. Ten tijde van de eerste dag bij Bruil Infra in 2007 lag er één mal in het magazijn.

Innovatieve bijdrage

Ab heeft in de loop der jaren vele nieuwe glijbekistingsmallen gemaakt en veel aanpassingen gedaan aan het materieel, waardoor we nu over ruim zestig verschillende mallen beschikken en deze dagelijks met veel plezier gebruiken. Mede dankzij de deskundigheid van Ab hebben we ook de mallen voor de betonnen barriers kunnen doorontwikkelen. Bij elk uitdagend vraagstuk van onze opdrachtgever dacht Ab mee en zorgde hij voor een mooie technische oplossing.

Wij danken Ab voor zijn jarenlange bijdrage en inzet in dienst van BKB Infra.

 

+